Autoschadeherstel Raalte, uw schade is onze zorg...


Autoschadeherstel-Raalte is een geavanceerd en modern bedrijf met  ruim 25 jaar ervaring op het gebied van autoschadeherstel.

Wij werken met de modernste apparatuur die steeds opnieuw de strenge periodieke keuringen moeten doorstaan om zo de kwaliteit van uw auto te kunnen waarborgen. En voor ons: Om kwaliteit te kunnen blijven leveren die u als klant van ons verlangt, dat alles blijft functioneren volgens de wet milieu en uiteraard onze eigen veiligheid.

Op al onze reparaties zit een garantietermijn van 4 jaren. Wij werken met originele fabrieksonderdelen of met matching quality onderdelen (welke door de verzekeraars geaccepteerd worden). Met name zijn deze onderdelen zeer interessant voor u als u uw eigen schade moet betalen of wanneer de auto al wat ouder is en de auto tegen het randje van economisch total loss zit. Ondanks dat deze delen niet origineel zijn worden ze kwalitatief gezien als gelijkwaardig aan originele onderdelen en zit hier uiteraard ook een garantietermijn van 4 jaren op.

Autoschadeherstel - Raalte is het juiste adres voor professioneel en betaalbaar autoschadeherstel, het herstel van schade's aan lichte bedrijfswagens, lakschade's aan motoren, industriële spuitwerken, schadeherstel van caravans/Campers en totale restauratie's van oldtimers.

Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen en nemen in de meeste gevallen uw eigen risico over. Dus geen nare verassingen achteraf.
Uiteraard staat er dan een leenauto voor u gereed.

Autoschadeherstel Raalte


Wij verzorgen:

  • Autoschade's 
  • Uitdeuken zonder spuiten
  • Spotrepair (snel herstellen van kleine schades)
  • Lakschade aan motoren
  • Totale restauratie van uw oldtimer
  • Industriële spuitwerken
  • Caravan en Camper schadeherstel


Direct reparatie plannen

 Meld uw schade 
 Voeg foto's toe
 Maak direct een afspraak